Klondaika sāk piedāvāt savu degvīnu - Klondaika Vodku

фото

Ekonomika | 2014. gada 23. aprīlī plkst. 07:12

Izklaides un atpūtas komplekss "Klondaika" papildinājis uzņēmuma produktu līniju, sākot piedāvāt degvīnu "Klondaika VODKA".

Jaunais degvīns tiek gatavots, izmantojot "Luksa" šķirnes jeb augstākā tīrības līmeņa pārtikas spirtu. Lai degvīns būtu kvalitatīvāks, attīrīšanas procesā tiek veikta trīskārša filtrācija, tostarp izmantojot sudraba filtru. Turklāt, atbalstot Latvijas ražotājus, degvīna gatavošanā tiek izmantoti 100% Latvijas graudi.

Kā norādīja izklaides un atpūtas kompleksa "Klondaika" mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns, degvīns jau izsenis bijis vēsturisks dzēriens, ko cilvēki izmantoja dažādiem mērķiem – kā dzērienu pasākumos, dāvanu svētkos un pat kā sastāvdaļu šaujampulvera ražošanā, ko viduslaikos plaši izmantoja Krievijā.

"14.gadsimtā Lielbritānijas slepenais aģents Maskavā pirmo reizi vēsturē degvīnu nodēvēja par Krievijas nacionālo dzērienu. Dzēriena garša ir viena no tām īpašībām, kas nosaka tā popularitāti un lietojumu. Lai arī degvīna tradīcijas ir aizgūtas no Krievijas, tomēr, neskatoties uz to, arī Latvijā ir izveidojusies īpaša degvīna lietošanas un ražošanas kultūra," pastāstīja Krivcuns.

"Klondaika VODKA" produkts ir pieejams tikai izklaides un atpūtas vietās "Klondaika" visā Latvijā, kā arī restorānu tīklā "Tex-Mex" un jaunatvērtajā restorānā "Tex-Mex Republic". Visiem apmeklētājiem ir iespēja jauno degvīnu nogaršot tīrā veidā, kā arī vairākos kokteiļos.

Degvīns ir 40% stiprs un tiek pildīts viena litra pudelēs.

Komentāri