Cepta siermaize ar skābiem kāpostiem, Mixnews.lv

Cepta siermaize ar skābiem kāpostiem

фото

Woman | 2014. gada 8. janvārī plkst. 14:30

Neparasta, taču izcila recepte tieši mūsu platuma grādiem! Pateicoties garšu kombinācijai, šī sviestmaize ir gards piedzīvojums. Skābētie kāposti palīdz uzsūkt dzelzi no pārtikas. Dzelzs ir svarīga minerālviela, kas palīdz nogādāt uz šūnām skābekli. Gardi, oriģināli un ļoti, ļoti veselīgi!

  • 2 šķēles pilngraudu maizes

  • 1,5 ēdamkarotes margarīna ar pazeminātu tauku saturu un bez transtaukskābēm

  • pāris šķēles Grujēras vai cita „riekstīga” siera

  • 1/3 tases skābētu kāpostu, notecinātu

Virs mērenas uguns uzsildi pannu. Pusi margarīna uzzied uz vienas maizes šķēles puses; novieto šķēli uz pannas ar apziesto pusi uz leju. Uzliec uz maizes sieru un skābētos kāpostus. Uzzied atlikušo margarīnu uz otrās maizes šķēles un uzliec to uz kāpostiem ar apziesto pusi uz augšu. Karsē, līdz siers sāk kust (aptuveni 4 minūtes). Apgriez sviestmaizi un cep to no otras puses 3 līdz 4 minūtes. Pirms ēšanas pārgriez sviestmaizi uz pusēm. Pilnvērtīgai pusdienu maltītei pasniedz to kopā ar tasi sarkano vīnogu.

Komentāri