Izmēģini kardamona un medus pienu!

фото

Woman | 2014. gada 22. janvārī plkst. 16:11

Kardamons, vaniļa un medus maigi saldinās un papildinās piena glāzi, kas uzkarsēta remdena, būs nomierinošs dzēriens. Kardamons nereti tiek saukts par garšvielu karalieni, godāts antīkajā pasaulē un cieņā tiek turēts arī mūsdienās.

Nepieciešams: divas glāzes piena, trīs tējkarotes medus, viena tējkarote vaniļas, astoņas zaļas kardamona pākstis, attīrītas no sēkliņām. Sēkliņas vēlāk tiks izmantotas.

1.Pienu kopā ar kardamona sēkliņām sakarsē mazā grāpītī. Noņem no uguns, pienā iemaisa medu. Ļauj piecas minūtes ievilkties.

2.Pievieno vaniļu. Ja vēlies pienu karstu, atkal liec uz uguns. Ja vēlies remdenu, lej krūzītē.

Foto: Kimi Harris

Komentāri