Izmēģini Paella valenciana recepti!

фото

Woman | 2014. gada 14. februārī plkst. 07:12

Paella valenciana, 2 personām

Nepieciešams:

  • Vistas fileja 1 gab.

  • Olīveļļa 3 ēdamkarotes

  • Sarkanie sīpoli 1 gab.

  • Ķiploki 1 galviņa

  • Pākšu pupiņas 50 grami

  • Paprika 1 gab.

  • Garneles ar galvu 6 gab.

  • Mīdijas 8 gab.

  • Rīsi 200 grami

  • Paellas garšviela 30 grami

  • Timiāns 2 zariņi

  • Rozmarīns 2 zariņi

  • Desa Chorizo 80g

  • Citrons 1 gab.

  • Vistas buljons 0.800 l.

Pagatavošana:

  • Uz sakarsētas pannas uzlej eļļu, pievieno ķiploku (kuram nogriež cepurīti)pievieno timiāna un rozmarīna zariņus, un uz lēnas uguns atļauj pakarsēties

  • Vistas fileju un dārzeņus sagriež stienīšos

  • No eļļas izņem garšaugus un ķiploku, apcep vistas, garneles, mīdijas un pārējos dārzeņus.

  • Kad dārzeņi apcepti pievieno rīsus un paellas garšvielu, viegli apcep un pārlej ar buljonu.

  • Samazina cepšanas temperatūru un ļauj sautēties, kamēr buljons izgaro.

Komentāri