Izmēģini mājās gatavotu saldējumu!

фото

Woman | 2014. gada 21. februārī plkst. 17:09

Ja ilgojies pēc sniega vai kaut kā svaiga, izmēģini pagatavot saldējumu. Ideālā variantā tev būs saldējuma taisītājs, bet arī saldētavai nebūs nekādas vainas! Saldējuma galvenās sastāvdaļas - avokado un bundžiņa kokosriekstu piena. Pārējo pievieno pēc savas gaumes un patikas!

Nepieciešams:

Divi vidēja izmēra avokado, banāns, bundžiņa kokosriekstu piena, medus vai cukurs. Pēc vēlēšanās var pievienot arī ogas – zemenes, avenes, upenes vai riekstus.

Pagatavošana:

  • Nomizo divus vidēja izmēra avokado, izņem kauliņus. Nedaudz pievieno citrona sulu, pēc garšas pieliek medu (vai cukuru), pēc vēlēšanās var pievienot arī banānu, ogas, riekstus.

  • Visu liek blenderī, piejauc pusi no kokosriekstu piena bundžas, atkarībā no tā, cik daudz saldējuma ir paredzēts pagatavot. Masu blenderī sasmalcina, kamēr tā ir vienmērīga un krēmveida. Tad liek saldētavā.

  • Ideālā variantā jāizmanto saldējuma taisītājs. Ja tāda nav, masu uz četrām stundām liek saldētavā. Ja ir vēlēšanās iegūt saldējumu ar pūkaināku konsistenci, tad divas vai trīs reizes ik pa 30 minūtēm masa no saldētavas ir jāizņem un vēlreiz blenderī jāsasmalcina.

Komentāri