Izmēģini uzcept braunijus ar apelsīnu garšu!

фото

Woman | 2014. gada 10. martā plkst. 07:33

Mājas virtuvē pārbaudīto recepšu blogs Homemade.lv, šoreiz piedāvā izmēģināt uzcept apelsīnu brauniju.

Nepieciešams:

200 gr tumšās šokolādes, 200 gr tumšais muscovado cukurs, 175 gr sviests, 1 paciņa Kāruma svaigais siers, 3 olas, atdalītas, 1 tējk vaniļas ekstrakts vai cukurs, 140 gr miltu, 50 gr pūdercukura, 1 apelsīna miziņa, sarīvēta uz smalkās rīves

Pagatavošana:

1.Cepeškrāsni ieslēdz uz 160 C.

2.Katliņā izkausē cukuru, sviestu, šokolādi, uzmanīgi lai nepiedeg, ļauj atdzist 10 min tad iemaisa olas dzeltenumus un pusi apelsīnu miziņas, vaniļu un miltus.

3.Sakuļ olbaltumus stingrās putās, iemaisa pārējā mīklā un liek 20×30 cm kvadrātveda formā, kas izklāta ar cepamo papīru.

4.Cep 20 minūtes. Ļauj atdzist.

5.Pirms pasniegšanas sakuļ krēmsieru ar pūdercukuru un atlikušo apelsīna miziņu.

6.Smerē uz visas kūkas (ja daudz ciemiņu) vai ari uz individuāliem gabaliņiem.

Komentāri